LOCATIES VAN BENTELOCATIONS O.A. IN:

MOCRO MAFFIA
Spannende opdracht voor BENTELOCATIONS voor een rauwe tv-serie over de Amsterdamse onderwereld. V.a. 2018 te zien op Videoland en RTL4. Ook voor seizoen 2 en 3 gaat BENTELOCATIONS de locaties vinden.

DNA
Een nieuwe politieserie van Talpa/SBS6 over een vrouwelijk powertrio van twee rechercheurs en een officier van justitie, met Yolanthe Cabau, Loes Haverkort en Maaike Martens. (2019).

COMMERCIALS
BENTELOCATIONS zoekt ook voor commercials en on-line promo. Recent: TVC’s voor CoolBlue en Albert Heijn (o.a. de Kerstcommercial 2018) en een fashion shoot van DiDi Fashion, op een door BENTELOCATIONS in BARCELONA gevonden locatie.

BAANTJER
Bente Wiegman is als scout begonnen bij Baantjer, de oer-serie. Ze pakt de draad weer op: In 2019 komt “Baantjer – het begin” als speelfilm in de bioscoop en vervolgens bij Videoland en RTL als nieuwe serie op tv!

DE REGELS VAN FLOOR Floor vindt antwoorden op de belangrijkste levensvragen voor een meisje van 10 jaar. Komische jeugdserie van de VPRO.

PENOZA
PENOZA, misschien wel de beste Nederlandse misdaadserie, had in 2017 zijn 5e en laatste seizoen bij KRO-NCRV, net als alle vorige seizoenen met locaties van BENTELOCATIONS. De speelfilm is in aantocht.

Mocro Maffia

AH Kerst 2018

De Regels van Floor

Baantjer