LOCATIES VAN BENTELOCATIONS O.A. IN:

MOCRO MAFFIA
De rauwe tv-serie over de Amsterdamse onderwereld, op Videoland en RTL4. BENTELOCATIONS is er vanaf het begin bij, in 2021 wordt seizoen 4 voorbereid en gedraaid.

RED LIGHT
Thrillerserie van BNNVARA. Had al een Gouden Kalf vóór uitzending in 2021. Over mensensmokkel, prostitutie en uitbuiting. Creative producers zijn Carice van Houten en Halina Reijn, die zelf ook meespelen.

MEISJE VAN PLEZIER
Een serie op RTL/Videoland over het dubbelleven van een moeder/escortgirl, gespeeld door Angela Schijf. Vanaf december 2020 het 3e seizoen op Videoland, weer met locaties van BENTELOCATIONS.

OOGAPPELS
Een BNNVARA-serie over ouderstress en puberleed. Genomineerd voor de Zilveren Nipkowschijf en toe aan seizoen 3 in 2021.

ENGEL
Verfilming uit 2020 van het gelijknamige boek van Isa Hoes. Een modern sprookje.

COMMERCIALS
BENTELOCATIONS zoekt ook voor commercials en campagnes. Zoals TVC’s voor CoolBlue en Albert Heijn, een fashion shoot van DiDi Fashion, op een door BENTELOCATIONS in BARCELONA gevonden locatie, en de promo voor Veteranendag 2020.

BAANTJER
Bente Wiegman is als scout begonnen bij Baantjer, de oer-serie. Ze pakte de draad weer op: In 2019 kwam “Baantjer – het begin” als speelfilm in de bioscoop en als nieuwe serie bij Videoland en RTL.

DE REGELS VAN FLOOR Floor vindt antwoorden op de belangrijkste levensvragen voor een meisje van 10 jaar. Komische jeugdserie van de VPRO.

PENOZA
PENOZA, misschien wel de beste Nederlandse misdaadserie, had in 2017 zijn 5e en laatste seizoen bij KRO-NCRV, alle seizoenen met locaties van BENTELOCATIONS.

Mocro Maffia

Red Light

De Regels van Floor

Baantjer