LOCATIES VAN BENTELOCATIONS O.A. IN:

RWINA
Spannende opdracht voor BENTELOCATIONS voor een zeer spannende nieuwe tv-serie over de Amsterdamse onderwereld. In 2018 te zien op Videoland en RTL4.

EXPORTBABY
Tien jaar na de adoptie van hun dochter uit Oeganda worden de ouders geconfronteerd met misstanden uit het verleden. EXPORTBABY is een 4-delige serie voor KRO-NCRV (voorjaar 2018).

HET LEVEN IS VURRUKKULLUK
“Het leven is vurrukkulluk” is titel en openingszin van het in 1961 verschenen boek van Remco Campert, dat nu wordt verfilmd door Frans Weisz en begin 2018 wordt uitgebracht.

PENOZA
PENOZA, misschien wel de beste Nederlandse misdaadserie, had in 2017 zijn 5e en laatste (?) seizoen bij KRO-NCRV, net als alle vorige seizoenen met locaties van BENTELOCATIONS. Er zijn plannen voor een speelfilm.

ZWARTE TULP
Vanaf januari 2017 op RTL4: seizoen 2 van DE ZWARTE TULP over twee rivaliserende kwekerfamilies, met bemoeienis zelfs van “gene zijde”. Net als de 1e veelbekeken reeks met locaties van BENTELOCATIONS.

ODDS
Een detectiveserie met Tygo Gernandt en Willem Voogd als ‘sportbetters’ die misdrijven helpen oplossen. Vanaf 2017 te zien op Videoland.

ONZE JONGENS
Eind 2016 in première gegaan. Het zoveelste publiekssucces van Johan Nijenhuis.

PETTICOAT
Vanaf november 2016 tot half januari 2017 te zien geweest bij KRO-NCRV. De tv-serie is gebaseerd op de gelijknamige musical en speelt zich af eind 50-er jaren, een prachtige uitdaging voor het locatie dpt.

Zwarte Tulp

Penoza

Onze jongens

Petticoat